За нас

Кои сме ние

УебМайндс е иновативна компания, специализирана в разработването на уеб-базирани приложения и услуги.
Екипът ни е изграден от висококвалифицирани специалисти в разработването на решения, както за бизнеса, така и за частни клиенти.

Какво предлагаме

Използвайки най-новите стандарти и технологии, както и добрите практики за разработка и тенденции в интернет пространството, програмистите ни ще направят вашия уебсайт, система за управление на бизнеса или уеб услуга, бърза, надеждна и конкурентна.
Нашите дизайнери ще създадат най-добрия и интуитивен дизайн за вашия продукт, съобразявайки се с изискванията на клиента.

Как работим

Планиране - от какво се нуждаете

Заедно ще обсъдим вашите идеи, ще дефинираме главните точки във функционалността на вашия проект и ще доразвием и обсъдим детайлите към него, съобразявайки се с вашите специфични изисквания.

Дизайн според вашите нужди

Нашите дизайнери могат да ви предложат модерен дизайн и визия за вашия продукт, съобразен според вашите нужди и изискшания. Визуалната структура на продуктите, които разработваме, следват добрите практики и тенденции в уеб дизайна и услугите.

Разработване на вашия продукт или услуга

Избраният от вас дизайн ще бъде оживен с последните технологии за разработка на уеб приложения, съвместими както с настолни, така и с мобилни устройства.
Изграденият от нас дизайн, перфектно допълва олекотената и здрава основа на софтуера, върху която изграждаме функционалността и съдържанието на вашия продукт или услуга.

Планиране
Дизайн
Разработка